Kontakt & Samarbeten

Om kaffekapslar.se

Oss oss, sajten och dess syfte

Vi som startade sajten har ett genuint intresse för kaffe i största allmänhet men för kaffekapslar och kapselmaskiner i synnerhet. Vår ambition är att skapa en sajt med aktuella och intressanta artiklar som bland annat belyser vilken påverkan kaffeindustrin i stort har på miljön och hur man jobbar för att utveckla miljövänliga och hållbara kapslar.

Vi kommer också genomföra både smaktester och kvalitetstester av olika kapselmärken och material, något vi hoppas kan bidra till både bättre smakupplevelser och ekonomi. Kort sagt så hoppas vi kunna bidra med ökade kunskaper och insikter – något som i förlängningen kommer ge dig bättre ekonomi, större miljömedvetenhet och , såklart, godare kaffe!

.

Andreas Axelsson
Andreas Axelsson
Johannes Berg
Johannes Berg

Fakta & Objektivitet

Naturligtvis är vår strävan att all information på sidan skall vara så korrekt som möjligt. Artiklar som innehåller prisjämförelser och statistik kan naturligtvis bli inaktuella även om vi i största möjliga mån försöker hålla sidan uppdaterad. Om du hittar felaktigheter eller om du har synpunkter på innehållet blir vi supertacksamma om du hör av dig till oss.

Ibland kommer du se sponsrade länkar, banners eller annat innehåll som kan vara reklam för olika produkter eller sajter vi samarbetar med. Oftast genererar en länk eller banner en liten provision till oss och dessa intäkter är viktiga för att vi ska kunna fortsätta ta fram relevant innehåll på sidan framöver. Däremot vill vi vara tydliga med att alla tester av olika kaffe, kapslar och kapselmaskiner som vi gör är helt objektiva.

Samarbeten & Annonsering

Kan du kaffe, skriver bra och vill medverka på vår sajt? Eller kanske representerar du ett företag, vill annonsera eller att vi testar er produkt? Skicka ett meddelande nedan – vi är öppna för förslag.

Kontakta oss

    Namn (nödvändig )

    Din epost-adress (nödvändig )

    Meddelande